Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Το POWERbreathe K5 ανήκει στην τρίτη γενιά συσκευών POWERbreathe Κ series για εκγύμναση αναπνευστικών μυών. Οι συσκευές της σειράς POWERbreathe K είναι επαναφορτιζόμενες και συνοδεύονται από βάση φόρτισης.

Το POWERbreathe K5 με το λογισμικό Breathe-Link είναι η υπέρτατη λύση στην εκγύμναση των αναπνευστικών μυών. Η διαχείριση και αποθήκευση των συνεδριών εκγύμνασης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του λογισμικού Breathe-Link. Ανάλυση των αποτελεσμάτων και των διαφορετικών παραμέτρων της εκγύμνασης μπορεί στην συνέχεια να εκτυπωθεί.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η σταδιακή ανάπτυξη της απόδοσης του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ένας από τους κύριους στόχους της καρδιακής αποκατάστασης. Η εκγύμναση με εργόμετρο, με βάση τυποποιημένα πρωτοκόλλα, κατακτά όλο και περισσότερο τη θέση του χρυσού κανόνα στην αποκατάσταση. Σε στενή συνεργασία με γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, η Ergoline ανέπτυξε το νέο σύστημα ERS 2, ένα έξυπνο, εξελιγμένο εργαλείο το οποίο είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται εύκολα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Είναι η επιστήμη η οποία ασκείται απο εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές και έχει ως στόχο την βελτίωση, διατήρηση και αποκατάσταση με φυσικά μέσα της βλάβης του καρδιοαγγειακού-αναπνευστικού συστήματος η οποία προέρχεται απο παθολογικές καταστάσεις που προκαλούν διαταραχές σε αυτά τα συστήματα.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Η Καρδιακή αποκατάσταση αποτελείται από πρόγραμμα αερόβιας άσκησης ενώ μπορεί να συμπεριλάβει και άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης, άσκηση αναπνευστικών μυών και ηλεκτροθεραπεία. Συνεπώς μέρος της καρδιακής αποκατάστασης είναι η καρδιαγγειακή-αναπνευστική φυσικοθεραπεία η οποία περιλαμβάνει θεσμοθετημένες φυσικοθεραπευτικές πράξεις, όπως η ‘κινησιοθεραπεία’ ‘αναπνευστική φυσικοθεραπεία’, ‘ηλεκτροθεραπεία’(ΦΕΚ 2456).

Sitemap - Όροι χρήσης - F.A.Q.