Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Το POWERbreathe K5 ανήκει στην τρίτη γενιά συσκευών POWERbreathe Κ series για εκγύμναση αναπνευστικών μυών. Οι συσκευές της σειράς POWERbreathe K είναι επαναφορτιζόμενες και συνοδεύονται από βάση φόρτισης.

Το POWERbreathe K5 με το λογισμικό Breathe-Link είναι η υπέρτατη λύση στην εκγύμναση των αναπνευστικών μυών. Η διαχείριση και αποθήκευση των συνεδριών εκγύμνασης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του λογισμικού Breathe-Link. Ανάλυση των αποτελεσμάτων και των διαφορετικών παραμέτρων της εκγύμνασης μπορεί στην συνέχεια να εκτυπωθεί.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η σταδιακή ανάπτυξη της απόδοσης του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ένας από τους κύριους στόχους της καρδιακής αποκατάστασης. Η εκγύμναση με εργόμετρο, με βάση τυποποιημένα πρωτοκόλλα, κατακτά όλο και περισσότερο τη θέση του χρυσού κανόνα στην αποκατάσταση. Σε στενή συνεργασία με γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, η Ergoline ανέπτυξε το νέο σύστημα ERS 2, ένα έξυπνο, εξελιγμένο εργαλείο το οποίο είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται εύκολα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Είναι η επιστήμη η οποία ασκείται απο εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές και έχει ως στόχο την βελτίωση, διατήρηση και αποκατάσταση με φυσικά μέσα της βλάβης του καρδιοαγγειακού-αναπνευστικού συστήματος η οποία προέρχεται απο παθολογικές καταστάσεις που προκαλούν διαταραχές σε αυτά τα συστήματα.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Η Καρδιακή αποκατάσταση αποτελείται από πρόγραμμα αερόβιας άσκησης ενώ μπορεί να συμπεριλάβει και άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης, άσκηση αναπνευστικών μυών και ηλεκτροθεραπεία. Συνεπώς μέρος της καρδιακής αποκατάστασης είναι η καρδιαγγειακή-αναπνευστική φυσικοθεραπεία η οποία περιλαμβάνει θεσμοθετημένες φυσικοθεραπευτικές πράξεις, όπως η ‘κινησιοθεραπεία’ ‘αναπνευστική φυσικοθεραπεία’, ‘ηλεκτροθεραπεία’(ΦΕΚ 2456).

Sitemap - Όροι χρήσης - F.A.Q.